Opdrachtgevers

Qualis Cura is een jong bemiddelingsbureau die het verschil maakt op de werkvloer.

kwaliteit en Continuïteit

Wij zetten ons in, zodat zowel de medewerkers alsmede de cliënten rust ervaren vanwege de kwaliteit en continuïteit van geleverde zorg. Door gebruik te maken van onze diensten ten tijde van personeelsschaarste, zullen de vaste medewerkers ontlast worden. Dit heeft een positief effect op het ziekteverzuim binnen het bedrijf en op zijn beurt is dit terug te zien in de clienttevredenheid.

Wegens de huidige situatie met betrekking tot de ouderenzorg is te zien dat de zorg voor de ouderen steeds complexer wordt. Met deze reden heeft Qualis Cura ervoor gekozen om alleen te werken met deskundige zorgmedewerkers vanaf niveau 3. Daarnaast stelt Qualis Cura strenge eisen aan haar medewerkers om ervoor te zorgen dat de hoogst mogelijke kwaliteit aan zorg te leveren is. Naast niveau 3, heeft Qualis Cura ook medewerkers van niveau 4 en 5 (HBO-verpleegkundigen) ter beschikking. Allen zijn bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen.

Planning en Problemen

Qualis Cura denkt graag mee met de planning en lost graag problemen op met betrekking tot de inzet van personeel. Zo wordt er gebruik gemaakt van een online platform waarin openstaande diensten kunnen worden toegevoegd. Medewerkers binnen Qualis Cura krijgen hier een melding van en kunnen reageren op deze diensten. Wanneer de medewerker heeft gereageerd volgt er een automatische bevestiging. Daarnaast handelt Qualis Cura alle administratieve werkzaamheden en alle facturen van ZZP’ers af. Zo heeft uw organisatie meer tijd voor andere werkzaamheden.

Heeft u als organisatie behoefte aan extra ondersteunend personeel of wilt u meer informatie ontvangen? Dat kan! Onder het kopje contact kunt u het formulier invullen. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar qualiscura@hotmail.com en wij hopen u te kunnen voorzien van zeer betrokken zorgmedewerkers die uw organisatie kunnen ondersteunen!

Contact

Neem contact met ons op!

Wij zijn 24/7 zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. Wij staan u graag te woord.

Naar contact