Over ons

Ik ben Adil El Yousfi, de oprichter en directeur van Qualis Cura.

Mijn visie is om met bekwame medewerkers de tekorten in de zorg terug te dringen, terwijl ik tegelijkertijd de hoogste kwaliteit waarborg. Een moeiteloze match. Als verpleegkundige weet ik als geen ander wat er van collega’s wordt verwacht. Met dit doel voor ogen, ben ik gestart met een klein team van medewerkers en heb ik inmiddels mijn bedrijf uitgebreid door middel van waardevolle samenwerkingen met verschillende zorginstellingen.

Ons team

De perfecte combinatie van QC komt tot stand wanneer een ervaren planner en een verpleegkundige samenwerken. De planner legt de focus op de planning en alle bijbehorende administratieve taken, terwijl de verpleegkundige de kwaliteit kan waarborgen in het operationele veld. Voeg daar de juiste ZZP’ers aan toe en je hebt de omschrijving van Qualis Cura.

Betekenis QC

QC, volledige naam Qualis Cura. De betekenis van dit woord in het Latijn verwijst naar zorg van hoge kwaliteit. We zijn volledig toegewijd aan deze betekenis. Onze inzet is gericht op het werven van een selecte groep zorgprofessionals die vakbekwaam, goed opgeleid en flexibel zijn. Op deze manier streven we naar het verbinden met de juiste medewerkers en daarbij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Onze werkwijze

Door te werken met een selecte groep zorgmedewerkers streven we naar het behoud en zelfs de verbetering van de continu├»teit van de zorg. We hebben gemerkt dat deze aanpak altijd positief wordt ervaren, zowel door onze cli├źnten als door ons team van medewerkers.

Korte lijnen, transparante communicatie en snel een respons op het invullen van de diensten. QC staat klaar.

Qualis Cura is een SBB erkend leerbedrijf

Wij bieden waardevolle leerervaringen en professionele ontwikkeling aan studenten binnen de zorgsector.